Clustere Triple De Ciocolată-Nuci
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Clusterele Triple de ciocolată-nuci ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 156. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați alune prăjite uscate, bucăți de pecan, bucăți de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clustere Triple De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Cookie-Uri Triple Peanut Triple Chocolate Chip, și Ciorchini De Nuci De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un aragaz lent de 5 litri; acoperiți și gătiți la 2 ore mici sau până când ciocolata este topită. Se amestecă ciocolata și nucile; adăugați vanilie, amestecând bine pentru a acoperi.
Aruncați bomboane îngrămădind lingurițe pe hârtie de ceară.
Lăsați să stea cel puțin 2 ore sau până când este ferm. A se păstra într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vinul ros circulatorși Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Don Olegario Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Don Olegario Albarino]()
Don Olegario Albarino
Don Olegario Albari este o expresie prin excelență a acestui soi elegant, aromat, care prezintă arome și arome strălucitoare de citrice, grapefruit și fructe albe, cu note florale seducătoare subliniate de o aciditate proaspătă, vibrantă. Finisajul este lung și viu, terminând cu o notă clară de coajă de lămâie.