Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Clusterele Triple de ciocolată-nuci ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 156. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați alune prăjite uscate, bucăți de pecan, bucăți de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clustere Triple De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Cookie-Uri Triple Peanut Triple Chocolate Chip, și Ciorchini De Nuci De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-un aragaz lent de 5 litri; acoperiți și gătiți la 2 ore mici sau până când ciocolata este topită. Se amestecă ciocolata și nucile; adăugați vanilie, amestecând bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Aruncați bomboane îngrămădind lingurițe pe hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
3
Lăsați să stea cel puțin 2 ore sau până când este ferm. A se păstra într-un recipient etanș.
Albarino, vinul ros circulatorși Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Don Olegario Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.