Clubul Calzone

Clubul Calzone
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 32. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați roșii, pansament cu bici minune, cruste de plăcintă gata de utilizare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Club Calzone, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, și Calzone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați crustele de plăcintă într-un singur strat pe o foaie mare de copt. Aranjați șuncă în jos centre de cruste la 1 inch de marginile de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Combinați roșiile, brânza și pansamentul; se întinde peste șuncă. Se acoperă cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Îndoiți fiecare crustă în jumătate pentru a închide umplutura. Apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Tăiați fante mici în vârfuri pentru a permite aburului să scape.
6
Coaceți 18 până la 20 min. sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti D. O. C. G. () cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Revista