Clatite cu zahar brun-ovaz cu sirop de banane-nuc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătite de zahăr brun cu fulgi de ovăz cu sirop de banane-nuci. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.76 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 337 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână banane, ouă, sirop cu aromă de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Clătite de chia cu fulgi de ovăz cu sirop de nucă de afine – V și GF, Clătite Cu Fulgi De Ovăz Cu Zahăr Brun, și Clătite Cu Fulgi De Ovăz Cu Zahăr Brun.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 1 1/2 litru, topiți untul la foc mediu.
Adăugați nuci; gatiti, amestecand ocazional, pana cand nucile si untul incep sa se rumeneasca.
Adăugați banane; Se amestecă pentru a acoperi cu unt. Se amestecă siropul. Reduceți căldura la minim; gatiti pana se incalzeste. Păstrați cald în timp ce faceți clătite.
Încălziți grătarul sau tigaia la foc mediu sau la 191°. ungeți grătarul cu ulei vegetal dacă este necesar (sau pulverizați cu spray de gătit înainte de încălzire). Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele pentru clătite cu lingura până se omogenizează.
Pentru fiecare clătită, turnați 1/4 cană de aluat pe plita fierbinte. Gatiti pana cand marginile sunt uscate. Întoarceți; gătiți alte părți până devin aurii.
Se servește cu sirop cald.