Clatite Cu Tort De Morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele cu tort de morcovi. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 212 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, scorțișoară suplimentară, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clatite Cu Tort De Morcovi, Clatite Cu Tort De Morcovi, și Clatite Cu Tort De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele pentru clătite până când sunt combinate.
Încălziți tigaia sau grătarul de 10 inci sau mai mare la foc mediu (325F). Periați ușor cu ulei.
Se toarnă aluatul cu puțin mai puțin de 1/4 cană pe tigaia fierbinte. Gatiti pana devin aurii pe fund si se formeaza bule deasupra, aproximativ 3 minute; întoarceți și gătiți încă 2 minute sau până se rumenesc.
Transferați pe placă. Repetați cu aluatul rămas.
Bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză mare până la pufos, aproximativ 1 minut.
Adăugați zahăr pudră, 2 linguri de lapte și 1 linguriță de vanilie; bate pentru a combina.
Lingură cremă de brânză topping deasupra clătitelor calde.
Se presară cu un strop de scorțișoară.