Clatite cu Topping de iaurt
Clatite cu Topping de iaurt ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 47 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 101 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, scorțișoară măcinată, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite cu iaurt portocaliu cu topping de gutui, Clătite de dovleac fără Gluten cu Topping de arțar cu iaurt grecesc, și Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați grătarul sau tigaia cu ulei vegetal sau pulverizați cu spray de gătit; încălziți grătarul la 191° sau încălziți tigaia la foc mediu. Într-un castron mare, amestecați Bisquick mix, scorțișoară, lapte, vanilie și ouă cu sârmă sau furculiță până la amestecare.
Pentru fiecare clătită, turnați 1/4 cană de aluat pe plita fierbinte. Gatiti pana cand marginile sunt uscate. Întoarceți; gătiți alte părți până se rumenesc.
În castron mediu, amestecați ingredientele de topping.
Serviți clătite fierbinți cu topping; dacă doriți, presărați cu scorțișoară suplimentară. Acoperiți și refrigerați orice topping rămas.