Clatite cu Topping de iaurt

Clatite cu Topping de iaurt
Clatite cu Topping de iaurt ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 47 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 101 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, scorțișoară măcinată, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite cu iaurt portocaliu cu topping de gutui, Clătite de dovleac fără Gluten cu Topping de arțar cu iaurt grecesc, și Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Periați grătarul sau tigaia cu ulei vegetal sau pulverizați cu spray de gătit; încălziți grătarul la 191° sau încălziți tigaia la foc mediu. Într-un castron mare, amestecați Bisquick mix, scorțișoară, lapte, vanilie și ouă cu sârmă sau furculiță până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei VegetalUlei Vegetal
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
2
Pentru fiecare clătită, turnați 1/4 cană de aluat pe plita fierbinte. Gatiti pana cand marginile sunt uscate. Întoarceți; gătiți alte părți până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
În castron mediu, amestecați ingredientele de topping.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Serviți clătite fierbinți cu topping; dacă doriți, presărați cu scorțișoară suplimentară. Acoperiți și refrigerați orice topping rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista