Clasic Vichyssoise

Clasic Vichyssoise
Vichyssoise clasic ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.45 pe portie. O porție conține 301 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de slănină, arpagic, bulion de pui degresat cu grăsime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Vichyssoise, Vichyssoise, și Vichyssoise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și curățați cartofii; tăiați în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, combinați cartofii, ceapa, 2 bulion de 3/4 căni și sherry. Se aduce la fierbere, se reduce focul, se acoperă și se fierbe până când cartofii se zdrobesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți amestecul de cartofi până se omogenizează. Reveniți la tigaie și adăugați jumătate și jumătate. Supă de răcire rapidă (tigaie umplută cu supă de cuib în apă cu gheață și amestecați des până când supa este rece, 15 până la 20 de minute) sau acoperiți și refrigerați până la rece, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi. Se amestecă mai mult bulion dacă se dorește o consistență mai subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Între timp, într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mare, amestecați frecvent slănina până când este crocantă, 4 până la 5 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape pentru a se scurge. Aruncați picăturile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Supă de oală în boluri largi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
6
Se presară în mod egal cu slănină și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
7
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista