Clasic Vichyssoise
Vichyssoise clasic ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.45 pe portie. O porție conține 301 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de slănină, arpagic, bulion de pui degresat cu grăsime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Vichyssoise, Vichyssoise, și Vichyssoise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și curățați cartofii; tăiați în bucăți de 1/2 inch.
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, combinați cartofii, ceapa, 2 bulion de 3/4 căni și sherry. Se aduce la fierbere, se reduce focul, se acoperă și se fierbe până când cartofii se zdrobesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți amestecul de cartofi până se omogenizează. Reveniți la tigaie și adăugați jumătate și jumătate. Supă de răcire rapidă (tigaie umplută cu supă de cuib în apă cu gheață și amestecați des până când supa este rece, 15 până la 20 de minute) sau acoperiți și refrigerați până la rece, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi. Se amestecă mai mult bulion dacă se dorește o consistență mai subțire.
Între timp, într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mare, amestecați frecvent slănina până când este crocantă, 4 până la 5 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape pentru a se scurge. Aruncați picăturile de tigaie.
Supă de oală în boluri largi.
Se presară în mod egal cu slănină și arpagic.
Se adaugă sare și piper după gust.