Clasic Unic Meuni Cormorbre

Clasic Unic Meuni Cormorbre
Clasic unic Meuni Ampercroulre este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 586 calorii, 28G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, file de talpă cu pulpă albă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Clasic Unic Meuni Cormorbre, Sole Meuni Cormorbre, și Sole Meuni Cormorbre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați fileurile într-un vas puțin adânc și turnați laptele peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
2
Lăsați la macerat cel puțin 5 minute și până la 20 de minute. Configurați-vă zona de lucru astfel încât să vă puteți deplasa rapid: poziționați farfuriile sau platoul de servire, tigaia pentru înmuierea laptelui, o grămadă de prosoape de hârtie și făina condimentată pe o farfurie. Puneți untul topit într-o cratiță mică, grea, iar sucul de lămâie și pătrunjelul sunt gata de acțiune. Într-una sau două tigăi mari, încălziți untul clarificat la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte, dar nu destul de fumat. Ridicați un file din lapte, ștergeți-l pe prosoapele de hârtie, înmuiați-l în făină și scuturați excesul. Puneți cu grijă peștele în grăsimea fierbinte. Repetați cu celelalte fileuri, dar nu supraaglomerați tigaia sau veți avea probleme cu răsturnarea. Reglați temperatura pentru a menține grăsimea sfârâind rapid, dar nu arde. Gatiti pestele pana devine auriu pe o parte, aproximativ 2 minute. Cu o spatulă cu fante, o lingură mare și o mare grijă, răsturnați ușor peștele. Când a doua parte a peștelui este maro aurie și carnea este fragedă atunci când este înțepată cu un cuțit ascuțit în partea cea mai groasă, folosiți spatula cu fante pentru a îndepărta talpa, așezați-o pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt și aranjați pe platoul cald sau farfurii. Când toate fileurile sunt fierte, încălziți untul întreg topit cu grijă la foc mediu-mare, învârtind tigaia ocazional, până când untul este parfumat și solidele din lapte devin maro nuci; scoateți tigaia de pe foc, astfel încât untul să nu continue să gătească, dar păstrați-l fierbinte. De lucru rapid, se toarnă 1 Tbs. din sucul de lamaie uniform peste fiecare pește și se presară pe patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
SoleSole
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se toarnă aproximativ 1-1 / 2 Tbs. din untul fierbinte rumenit pe fiecare pește - dacă totul a mers bine, veți vedea și auzi un sfârâit delicios. (Dacă nu există sfârâie, va avea totuși un gust grozav.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Serviți imediat.
1
Calorii
1
440, grăsime
2
29, Calorii Grase
1
260, Grăsimi Saturate
2
14, proteine
3
34, Grăsimi Mononesaturate
4
9, carbohidrați
5
200, colesterol
6
165, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
9, Grăsimi Polinesaturate
2
4, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista