Clasic Unic Meuni Cormorbre
Clasic unic Meuni Ampercroulre este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 684 calorii, 46G de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $7.36 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher grosieră, pene de lămâie, talpă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Clasic Unic Meuni Cormorbre, Sole Meuni Cormorbre, și Sole Meuniere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina în vasul de plăcintă. Clătiți peștele; pat cu prosoape de hârtie.
Presărați ambele părțide pește cu sare grosieră și piper proaspăt măcinat. Dredge pește pe ambele părți cufăină; scuturați excesul.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare peste mediu-mareîncălziți până când uleiul este fierbinte și strălucește.
Adaugăunt; rotiți rapid tigaia pentru a acoperi. Cândspuma dispare, adăugați pește și gătiți până laaur pe fund, 2 până la 3 minute. Întoarceți cu grijă peștele și gătiți până când este opac în centru și auriu pe fund, 1 până la 2 minute. Împărțiți peștele între 2 încălziteplăci; cort cu folie.
Se toarnă picurăriledin tigaie; ștergeți cu prosoape de hârtie.
Puneți tigaia peste mediu-marecăldură.
Adăugați unt; gatiti pana devin aurii, 1 pana la 2minute.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și sucul de lămâie (sosul poate pulveriza). Spoonsauce peste pește.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.