Clasic Citrice Glazurate Înger Alimente Tort
Nevoie de un desert fără lactate? Tortul clasic de mâncare Angel cu glazură de citrice ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, făină de tort, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Citrus Angel Tort Alimentar, Tort Clasic De Mâncare Înger, și Tort Clasic De Mâncare Înger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și 3/4 cană de zahăr, amestecând cu un wisk.
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați 3/4 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Bateți în vanilie, suc și extract de migdale.
Cerneti 1/4 cana amestec de faina peste amestecul de albus de ou; pliați. Repetați cu amestecul de făină rămas, 1/4 cană la un moment dat.
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, care se întinde uniform. Rupeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Coaceți la 325 timp de 55 de minute sau până când tortul se întoarce când este ușor atins. Răsturnați tigaia; se răcește complet. Desfaceți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe o farfurie.
Bateți împreună suc de lămâie, lămâie sau portocale și zahăr pudră până se omogenizează.
Stropiți peste tortul răcit.