Cizmar Ușor De Piersici
Easy Peach Cobbler este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 392 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1270 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un desert ieftin. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină cu creștere automată, piersici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 27%. Încercați Cizmar Ușor De Piersici, Cizmar Ușor De Piersici, și So-Cizmar Ușor De Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un vas de copt de un litru sau o tigaie pătrată de 9 inci, smântână împreună zahăr și unt.
Se amestecă făina și laptele până se omogenizează.
Se toarnă piersicile și sucul lor deasupra.
Coaceți 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.