Cizmar De Pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați Pear Cobbler. Această rețetă face 8 porții cu 253 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, făină, zahăr brun ferm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Funcționează bine ca un desert ieftin. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Blueberry Pear Cobbler, Cizmar De Pere Picant, și Pear Cobbler " Fulgi De Ovăz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi. Se amestecă amestecul de pere într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați 1/2 cană făină universală și următoarele 4 Ingrediente (1/2 cană făină universală prin sare) într-un bol mediu și tăiați în 2 linguri margarină răcită cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați lapte și aruncați cu o furculiță până când amestecul de făină este umed.
Aruncați aluatul îngrămădind linguri pe amestecul de pere.
Ungeți margarina topită peste aluat și presărați cu zahăr brun.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se rumenesc ușor și se rumenesc.