Cizmar De Mure Cu Vârf De Zăbrele

Cizmar De Mure Cu Vârf De Zăbrele
Reteta zăbrele-Topped Blackberry Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 45 minute. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 290 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, extractul de vanillan, gălbenușul de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Zăbrele-top Blackberry Pie {zăbrele top pie tutorial foto}, Plăcintă Cu Afine Acoperită Cu Zăbrele, și Plăcintă Cu Rubarbă Acoperită Cu Zăbrele.

Instrucțiuni

1
Așezați 1/3 cană zahăr granulat și unt într-un castron mare; bateți cu un mixer până se combină (aproximativ 1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați gălbenușul de ou, bătând bine. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
3
Așezați migdalele într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până la măcinat fin. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați nucile, făina, praful de copt și sarea, amestecând bine cu un tel. Adăugați treptat amestecul de nuci în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până se formează un aluat moale, adăugând 3 linguri de apă cu gheață, după cum este necesar. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 6 ori sau până se omogenizează. Împărțiți aluatul în 2 porții egale; înfășurați fiecare porție în folie de plastic. Se răcește 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ApăApă
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
5
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Combinați restul de 2/3 cană de zahăr granulat, mure, amidon de porumb și suc de lămâie; aruncați ușor. Aranjați amestecul de fructe de pădure într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Spray De GătitSpray De Gătit
MureMure
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Fructe De PadureFructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Desfaceți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Rulați fiecare porție de aluat într-un dreptunghi de 13 x 9 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
9
Tăiați un dreptunghi, transversal, în benzi (lățime de 1 inch).
10
Tăiați dreptunghiul rămas, pe lungime, în benzi (lățime de 1 inch). Aranjați benzi într-un model de zăbrele peste amestecul de fructe; presărați aluatul cu zahăr turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
AluatAluat
FructeFructe
11
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați să stea 10 minute.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista