Rețeta cizmarului de legume de iarnă este gata în aproximativ 1 oră și 33 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 4 și costă 2,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 459 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, făină, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Clare ' s Winter Vegetable Cobbler, Cobbler De Mure De Iarnă, și Cobbler Alb De Iarnă pentru rețete similare.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este RELAX Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.