Cizmar De Cireșe Proaspete

Cizmar De Cireșe Proaspete
Cizmarul proaspăt de cireșe este un vegetarian desert. Această rețetă face 12 porții cu 146 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr, făină, cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Cizmar De Cireșe Proaspete, Cizmar Proaspăt De Cireșe Cu Înghețată Vanillan, și Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați untul într-un vas de copt de 9x13 inch și puneți-l în cuptor pentru a se topi în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Scoateți imediat ce untul s-a topit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Într-un castron mediu, amestecați împreună 1 cană de făină, 1 cană de zahăr și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă laptele până se omogenizează bine, apoi se toarnă aluatul în tigaie peste unt. Nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Clătiți vasul din aluat și uscați.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați cireșele în castron și aruncați cu restul de 3/4 cană de zahăr și 1 lingură de făină. Distribuiți uniform amestecul de cireșe peste aluat. Nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc. O scobitoare introdusă în cobber ar trebui să iasă curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Brundlmayer Steinmassl Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista