Rețeta cizmarului de cireșe-caise este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru 60 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. O porție conține 194 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți bourbon, frișcă, făină nealbită pentru toate scopurile și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cizmar de cireșe și caise, Cizmar De Caise, și Cizmar De Caise.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 11x7x2-inch vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Combinați următoarele 5 ingrediente într-un castron mare; aruncați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Răspândiți uniform în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă următoarele 5 ingrediente. Lingura topping peste umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Coaceți cizmarul până când toppingul este maro auriu și sucurile din umplutură clocotesc gros la margini, aproximativ 50 de minute.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.