Cizmar de afine

Cizmar de afine
Rețeta Blueberry Cobbler se poate face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă face 6 porții cu 749 de calorii, 14 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Pentru 1,41 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Funcționează bine ca desert. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat sudic. Această rețetă de la Allrecipes necesită praf de copt, afine, unt și sare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 57%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Fresh Blueberry Cobbler With Blueberry Sauce, Blueberry Cobbler și Best Ever Blueberry Cobbler.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Spumant, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel

Crem Sherry, Vinul spumant și Porto sunt alegeri excelente pentru Cobbler. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista