Cizmar Cu Boabe De Zahăr Brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cizmarul cu fructe de zahăr brun. O porție conține 600 de calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cizmar De Mere Cu Zahăr Brun, Zahăr Brun Piersic Afine Cobbler, și 30 de minute de zahăr brun boabe Crumble.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Se amestecă împreună 3/4 până la 1 cană de zahăr brun și amidon de porumb într-un castron mare.
Adăugați fructe de pădure și aruncați pentru a acoperi.
Transferați amestecul într-un vas de copt superficial de 3 litri și coaceți până când amestecul este fierbinte, aproximativ 12 minute.
Între timp, amestecați făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu.
Adăugați unt și amestecați cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Adăugați lapte și amestecați până când aluatul se unește.
Scoateți vasul de copt din cuptor și aruncați 12 movile de aluat pe fructe de pădure fierbinți. Se amestecă împreună restul de linguriță de zahăr brun și zahăr granulat și se presară peste aluat.
Coaceți cizmarul până când toppingul este auriu, 25 până la 30 de minute. Se răcește la cald, aproximativ 30 de minute.