Cizmar Cu Boabe De Zahăr Brun

Cizmar Cu Boabe De Zahăr Brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cizmarul cu fructe de zahăr brun. O porție conține 600 de calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cizmar De Mere Cu Zahăr Brun, Zahăr Brun Piersic Afine Cobbler, și 30 de minute de zahăr brun boabe Crumble.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună 3/4 până la 1 cană de zahăr brun și amidon de porumb într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați fructe de pădure și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
4
Transferați amestecul într-un vas de copt superficial de 3 litri și coaceți până când amestecul este fierbinte, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Între timp, amestecați făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați unt și amestecați cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați lapte și amestecați până când aluatul se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
8
Scoateți vasul de copt din cuptor și aruncați 12 movile de aluat pe fructe de pădure fierbinți. Se amestecă împreună restul de linguriță de zahăr brun și zahăr granulat și se presară peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
Fructe De PadureFructe De Padure
Movile BarMovile Bar
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
9
Coaceți cizmarul până când toppingul este auriu, 25 până la 30 de minute. Se răcește la cald, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista