Ciuperci Umplute Cu Gură

Ciuperci Umplute Cu Gură
Gura-adăpare Ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 89 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime per portie. 4078 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de cremă de brânză, ciuperci, piper cayenne măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ciuperci Umplute Cu Gură, Spanac delicios și ciuperci umplute cu brânză de capră cremoasă, și Gura Udare Oală Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit. Curățați ciupercile cu un prosop de hârtie umed. Îndepărtați cu grijă tulpinile. Tăiați tulpinile extrem de fine, aruncând capătul dur al tulpinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați usturoiul și tulpinile de ciuperci tocate în tigaie. Se prăjește până când orice umiditate a dispărut, având grijă să nu ardă usturoiul. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Când amestecul de usturoi și ciuperci nu mai este fierbinte, amestecați crema de brânză, parmezan, piper negru, pudră de ceapă și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
UmărUmăr
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Amestecul trebuie să fie foarte gros. Folosind o lingură mică, umpleți fiecare capac de ciuperci cu o cantitate generoasă de umplutură. Aranjați capacele de ciuperci pe foaia de cookie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când ciupercile sunt fierbinți și lichidul începe să se formeze sub capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista