Ciuperci Umplute Cu Gură

Ciuperci Umplute Cu Gură
Gura-adăpare Ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 89 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime per portie. 4078 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de cremă de brânză, ciuperci, piper cayenne măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ciuperci Umplute Cu Gură, Spanac delicios și ciuperci umplute cu brânză de capră cremoasă, și Gura Udare Oală Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit. Curățați ciupercile cu un prosop de hârtie umed. Îndepărtați cu grijă tulpinile. Tăiați tulpinile extrem de fine, aruncând capătul dur al tulpinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul și tulpinile de ciuperci tocate în tigaie. Se prăjește până când orice umiditate a dispărut, având grijă să nu ardă usturoiul. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Când amestecul de usturoi și ciuperci nu mai este fierbinte, amestecați crema de brânză, parmezan, piper negru, pudră de ceapă și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
UmărUmăr
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Amestecul trebuie să fie foarte gros. Folosind o lingură mică, umpleți fiecare capac de ciuperci cu o cantitate generoasă de umplutură. Aranjați capacele de ciuperci pe foaia de cookie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când ciupercile sunt fierbinți și lichidul începe să se formeze sub capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista