Ciuperci Umplute Cu Gură
Gura-adăpare Ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 89 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime per portie. 4078 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de cremă de brânză, ciuperci, piper cayenne măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ciuperci Umplute Cu Gură, Spanac delicios și ciuperci umplute cu brânză de capră cremoasă, și Gura Udare Oală Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit. Curățați ciupercile cu un prosop de hârtie umed. Îndepărtați cu grijă tulpinile. Tăiați tulpinile extrem de fine, aruncând capătul dur al tulpinilor.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și tulpinile de ciuperci tocate în tigaie. Se prăjește până când orice umiditate a dispărut, având grijă să nu ardă usturoiul. Puneți deoparte să se răcească.
Când amestecul de usturoi și ciuperci nu mai este fierbinte, amestecați crema de brânză, parmezan, piper negru, pudră de ceapă și piper cayenne.
Amestecul trebuie să fie foarte gros. Folosind o lingură mică, umpleți fiecare capac de ciuperci cu o cantitate generoasă de umplutură. Aranjați capacele de ciuperci pe foaia de cookie pregătită.
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când ciupercile sunt fierbinți și lichidul începe să se formeze sub capace.