Ciuperci Umplute Cu Crab

Ciuperci Umplute Cu Crab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile umplute cu Crab. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 42 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână unt, carne de crab, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci umplute cu Crab, Ciuperci Umplute Cu Crab, și Ciuperci Umplute Cu Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați tulpinile de ciuperci. Ungeți o tigaie de copt de 13" x9 " folosind o lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Așezați capacele de ciuperci în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Topiți untul rămas într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați tulpini tocate, ceapă, condimente pentru fructe de mare, sare și piper; gatiti, amestecand des, 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Fructe De MareCondimente De Fructe De Mare
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
5
Combinați carnea de crab, oul și firimiturile de pâine într-un castron mare, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CrabmeatCrabmeat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați amestecul de ciuperci și 2 linguri de brânză, amestecând bine. Lingură, umplând uniform, în capace de ciuperci; se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
7
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista