Ciuperci Umplute Cu Brânză

Ciuperci Umplute Cu Brânză
Ciupercile umplute cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 45 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, parmezan, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Trei Ciuperci Umplute Cu Brânză, Trei Ciuperci Umplute Cu Brânză, și Ciuperci Umplute Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ștergeți capacele de ciuperci cu un prosop de hârtie umed. Decongelați spanacul într-o strecurătoare; stoarceți cât mai multă umiditate posibil. În bolul de amestecare, combinați toate ingredientele, cu excepția ciupercilor și parmezanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ParmezanParmezan
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se amestecă bine. Umpleți capacele de ciuperci cu amestec și așezați-le pe o foaie de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Presărați parmezan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
5
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista