Ciuperci Umplute
Ciupercile umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 46 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 71 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați pâine sandwich, unt, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci Umplute, Ciuperci Umplute, și Ciuperci Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Rupeți pâinea în bucăți și pulsați la firimituri grosiere într-un robot de bucătărie.
Transferați într-un castron și aruncați cu ulei, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Se întinde într-o tigaie superficială și se coace în mijlocul cuptorului până devine auriu, 6 până la 8 minute, apoi se transferă într-un castron.
Trageți tulpinile din capacele de ciuperci (pentru a crea spațiu pentru umplutură) și tocați mărunt tulpinile. Puneți capacele de ciuperci, cu tulpini în jos, într-o tigaie mare puțin adâncă ușor unsă și coaceți în mijlocul cuptorului până când ciupercile emană lichid, aproximativ 10 minute, apoi scoateți din cuptor.
În timp ce capacele de ciuperci se coc, topiți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, până când spuma dispare, apoi sotati tulpinile tocate de la saut, amestecând, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Se adauga ceapa, telina, usturoiul, oregano, si restul de 1/4 lingurita sare si 1/8 lingurita piper si saut, amestecand din cand in cand, pana cand ceapa devine aurie, aproximativ 5 minute. Se răcește ușor legumele, apoi se adaugă în firimiturile de pâine împreună cu brânza și pătrunjelul și se aruncă bine.
Întoarceți capacele de ciuperci, apoi umpleți ciupercile de movilă în capacele de ciuperci, apăsând ușor (va rămâne ceva umplutură).
Coaceți în mijlocul cuptorului până când ciupercile sunt fragede și umplutura este maro auriu, aproximativ 20 de minute.