Ciupercile sălbatice și carnea de vită peste linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.89 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 727 calorii, 85g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână roșii, tei, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Carne de vită și ciuperci sălbatice, Carne De Vită Cu Ciuperci Sălbatice, și Carne de vită, Broccoli și ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
1
Cuptor cu microunde var într-un castron mic pentru a elibera uleiuri esențiale și a pus deoparte până când este suficient de rece pentru a manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Clătiți carnea de vită pentru a îndepărta reziduurile de sânge și uscați-le cu șervețele de hârtie. Se freacă cu sare și piper și se lasă deoparte scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Combinați șalotă, usturoi, cimbru, pătrunjel, salvie și ulei de măsline pentru a forma o pastă netedă. Se freacă în carne de vită și se lasă să stea cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară Groasă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Crenguță Rozmarin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare cu un mâner sigur pentru cuptor și căutați carnea de vită pe toate părțile. Prăjiți la cuptor până când carnea de vită atinge o temperatură internă de 125 de grade F, aproximativ 20 până la 25 de minute, astfel încât atunci când o scoateți, va ajunge la 145 de grade F pentru o coacere medie în timpul gătitului de reportare în timp ce se odihnește. (Veți folosi sucurile de tigaie pentru linte, așa că nu le aruncați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
În timp ce carnea de vită se prăjește, clătiți lintea într-o strecurătoare și examinați pentru a vă asigura că nu există material străin (cum ar fi pietricele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Transferați într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Reduceți și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute până când lintea este rehidratată și apa este absorbită, apoi scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
În timp ce lintea se gătește, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și sotati ceapa albă până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați 2 linguri de unt în tigaia sotată și când se topește, adăugați ciupercile shiitake, crimini și portobello în tigaia de ceapă împreună cu salvie și cimbru. Gatiti ciupercile pana cand incep sa se inmoaie si sa renunte la sucurile lor. Se amestecă amestecul de ceapă - ciupercă-plantă sotată în oală de linte împreună cu demi-glace. Reduceți căldura și gătiți câteva minute pentru a integra aromele, dar nu lăsați lintea să devină moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Linte
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
10
Scoateți din căldură și păstrați-l într-un loc cald.
11
Scoateți carnea de vită din cuptor și transferați-o într-un platou utilitar pentru a lăsa să se odihnească. Se strecoară sucurile de tigaie din carnea de vită în amestecul de linte și se amestecă pentru a se combina. Păstrați acoperit și cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
12
Tăiați carnea de vită odihnită în felii subțiri. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe în linte. Puneți niște amestec de linte / ciuperci în centrul vasului de servire și acoperiți cu carne de vită.