Ragu de ciuperci este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 229 calorii. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați marsala, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ciuperci Ragu, Ciuperci-Roșii Ragu, și Cârnați și ciuperci Ragu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare încălziți uleiul. Când aproape fumați, adăugați ceapa și usturoiul la foc mediu-mic până când ceapa s-a ofilit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adaugă ciupercile și se condimentează cu sare și piper. Ridicați căldura la mare și sotati până când ciupercile sunt fragede și tot lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
3
Scoateți tigaia de pe foc și turnați Marsala. Întoarceți tigaia la aragaz și lăsați vinul să se evapore, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Tigaie
4
Adăugați bulionul de pui și fierbeți timp de 1/2 oră până când sosul s-a redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Sos
5
Adăugați smântână grea și amestecați bine. Scoateți tigaia de pe foc și adăugați ierburile proaspete și parmezanul și amestecați bine.