Ciuperci prăjite și șalotă cu ierburi proaspete
Ciupercile prăjite și Șalotele cu ierburi proaspete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, semințe de susan prăjite, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Ciuperci Prăjite Și Șalotă Cu Ierburi Proaspete, Dovlecei Prăjiți, Cartofi, Șalotă Și Ierburi, și Miel Prăjit Cu Șalotă, Muștar Și Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un castron mic, combinați 2 linguri de ulei de susan cu usturoiul, ghimbirul și sosul de soia.
Întindeți ciupercile pe o foaie de copt și stropiți cu usturoiulamestec de ulei de același; aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare. Prăjiți ciupercile timp de aproximativ 30 de minute, până când sunt fragede și glazurate.
Între timp, pe o a doua foaie mare de copt cu margini, stropiți șalotele cu restul de 1/2 lingură de ulei de susan; aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și se prăjește aproximativ 25 de minute, întorcându-se o dată, până se rumenesc și se înmoaie.
Răsturnați ciupercile prăjite și șalotele într-un castron de servire.
Adăugați menta, pătrunjelul, mărarul și semințele de susan și aruncați pentru a acoperi.
Se servește fierbinte sau cald.