Ciuperci, praz și Fontina Frittata
Ciuperci, praz, și Fontina Frittatan este un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,55 USD pe porție. O porție conține 295 calorii, 17g de proteine, și 22g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, brânză fontina și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci, praz și Fontina Frittata, Anghinare, praz și Fontina Frittata, și Ciuperci, piper și Fontina Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un raft în treimea superioară a cuptorului; preincalzit la 350 F.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 10 " nonstickovenproof la foc mediu.
Adăugațiprăji; gatiti, amestecand des, pana se inmoaie,aproximativ 5 minute.
Adăugați ciuperci și gătiți,amestecând adesea, până când se înmoaie și tot lichidulsa evaporat, 8-10 minute.
Între timp, bateti ouale,CR fra fra FRA, și pătrunjel într-un castron mare; se amestecă în 1/2 cupcheese. Se condimentează cu sare și piper.
Creșteți căldura la mediu-mareși adăugați 1 lingură de ulei rămas în tigaie.
Se toarnă amestecul de ouă peste ciuperci, agitând tigaia pentru a distribui uniform amestecul.Gatiti frittata, fara a amesteca, pana cand eamarginile incep sa se fixeze, aproximativ 5 minute.
Presărați peste 1/4 cană de brânzăouă și transferați tigaia în cuptor.
Bakefrittata până la maro auriu și centrul este setat, 25-30 de minute.
Per porție: 300 de calorii, 21 g grăsime, 1 g fibre