Ciuperci Portobello Umplute La Grătar

Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Ciupercile Portobello umplute la grătar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 79 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pansamentul clasic de vinaigretă balsamică, ardei prăjiți, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci Portobello umplute la grătar pentru doi, Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, și Ciuperci Portobello Umplute La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul uns la foc mediu.
Combinați primele 4 ingrediente.
Folosiți lingura pentru a îndepărta tulpinile și branhiile maronii de pe partea inferioară a capacelor de ciuperci; aruncați.
Amestecați pansamentul și usturoiul; periați pe ambele părți ale capacelor de ciuperci.
Grătar, partea de sus în sus, 5 min.; rândul său. Se acoperă cu amestec de legume; grătar 5 min. sau până când ciupercile sunt fragede și brânza este topită.