Ciuperci Portobello Umplute La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ciupercile Portobello umplute la grătar. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 36 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de pătrunjel, roșii prune, capace de ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, și Ciuperci Portobello umplute la grătar pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați Roșia, brânza, 1/2 linguriță ulei, rozmarin, piper și usturoi într-un castron mic.
Îndepărtați branhiile maro de pe partea inferioară a capacelor de ciuperci folosind o lingură și aruncați branhiile.
Îndepărtați tulpinile; aruncați.
Combinați 1/2 linguriță de ulei, suc și sos de soia într-un castron mic; periați pe ambele părți ale capacelor de ciuperci.
Așezați capacele de ciuperci, părțile tulpinii în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Puneți 1/4 cană de amestec de roșii în fiecare capac de ciuperci. Acoperiți și grătiți 3 minute sau până când brânza este topită.
Note: deoarece usturoiul nu este cu adevărat gătit, ciupercile au o aromă puternică de usturoi. Grătiți mai întâi părțile tulpinii ciupercilor în jos, astfel încât, atunci când sunt întoarse, să fie în poziția corectă pentru a fi umplute. Dacă doriți să planificați din timp, îndepărtați branhiile și tulpinile din ciuperci și combinați umplutura, apoi acoperiți și răciți până când sunt gata de grătar.