Ciuperci Portobello umplute cu spanac

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă ciupercile Portobello umplute cu spanac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 172 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 2,04 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 161 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ou, spanac, dressing pentru salată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 93% , acest fel de mâncare este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Ciuperci Portobello umplute fără alergii , Ciuperci Portobello umplute vegane peste Quinoa și Ciuperci Portabella umplute cu carne și spanac cu brânză de capră .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Ungeți ambele părți ale fiecărei capace de ciuperci portobello cu dressing italian. Aranjați ciupercile pe o tavă de copt, cu partea branhiilor în sus.
Coaceți ciupercile în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Scurge orice suc care s-a format în ciuperci.
Bateți oul, usturoiul, sarea și piperul negru împreună într-un castron mare.
Se amestecă spanacul, pepperoni, parmezan, 3 linguri de brânză mozzarella și 3 linguri de pesmet în ouă până se amestecă uniform.
Împărțiți amestecul de spanac peste capace de ciuperci; presara ciupercile cu 1 lingura ramasa de branza mozzarella si 1 lingura pesmet. Aduceți ciupercile la cuptor.
Continuați să coaceți până când blatul devine maro auriu și brânza este topită, încă aproximativ 10 minute.