Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă ciupercile Portobello umplute cu spanac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 172 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 2,04 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 161 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ou, spanac, dressing pentru salată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 93% , acest fel de mâncare este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Ciuperci Portobello umplute fără alergii , Ciuperci Portobello umplute vegane peste Quinoa și Ciuperci Portabella umplute cu carne și spanac cu brânză de capră .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Pepperoni Tocat
2
Ungeți ambele părți ale fiecărei capace de ciuperci portobello cu dressing italian. Aranjați ciupercile pe o tavă de copt, cu partea branhiilor în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Capace Mari De Ciuperci Portobello, Tulpinile și Branhiile îndepărtate
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
1 Pungă (10 Uncii) De Spanac Proaspăt, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți ciupercile în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scurge orice suc care s-a format în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Bateți oul, usturoiul, sarea și piperul negru împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă spanacul, pepperoni, parmezan, 3 linguri de brânză mozzarella și 3 linguri de pesmet în ouă până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Împărțiți amestecul de spanac peste capace de ciuperci; presara ciupercile cu 1 lingura ramasa de branza mozzarella si 1 lingura pesmet. Aduceți ciupercile la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Continuați să coaceți până când blatul devine maro auriu și brânza este topită, încă aproximativ 10 minute.