Ciuperci Portobello umplute cu spanac

Ciuperci Portobello umplute cu spanac
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă ciupercile Portobello umplute cu spanac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 172 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 2,04 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 161 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ou, spanac, dressing pentru salată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 93% , acest fel de mâncare este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Ciuperci Portobello umplute fără alergii , Ciuperci Portobello umplute vegane peste Quinoa și Ciuperci Portabella umplute cu carne și spanac cu brânză de capră .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Pepperoni Tocat1/4 Cană Pepperoni Tocat
2
Ungeți ambele părți ale fiecărei capace de ciuperci portobello cu dressing italian. Aranjați ciupercile pe o tavă de copt, cu partea branhiilor în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Capace Mari De Ciuperci Portobello, Tulpinile și Branhiile îndepărtate4 Capace Mari De Ciuperci Portobello, Tulpinile și Branhiile îndepărtate
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
1 Pungă (10 Uncii) De Spanac Proaspăt, Tocat1 Pungă (10 Uncii) De Spanac Proaspăt, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți ciupercile în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scurge orice suc care s-a format în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Bateți oul, usturoiul, sarea și piperul negru împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se amestecă spanacul, pepperoni, parmezan, 3 linguri de brânză mozzarella și 3 linguri de pesmet în ouă până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Împărțiți amestecul de spanac peste capace de ciuperci; presara ciupercile cu 1 lingura ramasa de branza mozzarella si 1 lingura pesmet. Aduceți ciupercile la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Continuați să coaceți până când blatul devine maro auriu și brânza este topită, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista