Ciuperci Portobello umplute cu spanac

Ciuperci Portobello umplute cu spanac
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă ciupercile Portobello umplute cu spanac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 172 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 2,04 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 161 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ou, spanac, dressing pentru salată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 93% , acest fel de mâncare este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Ciuperci Portobello umplute fără alergii , Ciuperci Portobello umplute vegane peste Quinoa și Ciuperci Portabella umplute cu carne și spanac cu brânză de capră .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Pepperoni Tocat1/4 Cană Pepperoni Tocat
2
Ungeți ambele părți ale fiecărei capace de ciuperci portobello cu dressing italian. Aranjați ciupercile pe o tavă de copt, cu partea branhiilor în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Capace Mari De Ciuperci Portobello, Tulpinile și Branhiile îndepărtate4 Capace Mari De Ciuperci Portobello, Tulpinile și Branhiile îndepărtate
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
1 Pungă (10 Uncii) De Spanac Proaspăt, Tocat1 Pungă (10 Uncii) De Spanac Proaspăt, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți ciupercile în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scurge orice suc care s-a format în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
5
Bateți oul, usturoiul, sarea și piperul negru împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se amestecă spanacul, pepperoni, parmezan, 3 linguri de brânză mozzarella și 3 linguri de pesmet în ouă până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Împărțiți amestecul de spanac peste capace de ciuperci; presara ciupercile cu 1 lingura ramasa de branza mozzarella si 1 lingura pesmet. Aduceți ciupercile la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Continuați să coaceți până când blatul devine maro auriu și brânza este topită, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista