Ciuperci Portobello Umplute Cu Spanac

Ciuperci Portobello Umplute Cu Spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile Portobello umplute cu spanac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 14 calorii. Această rețetă servește 35. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți ardei, 1/4 cană de pansament italian kraft lite zesty, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Portobello umplute cu spanac și baie de anghinare, Coji umplute cu Ricotta, spanac și ciuperci Portobello, și Ciuperci Portobello Umplute Cu Spanac Și Planificarea Meselor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți tulpinile din ciuperci; tăiați tulpinile. Folosiți lingura sau cuțitul ascuțit pentru a răzui branhiile de pe capace; aruncați branhiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Perie 1 Lingură. pansament pe laturile rotunjite ale capacelor; așezați, laturile rotunjite în jos, în tigaie căptușită cu folie de 15x10x1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Încălziți pansamentul rămas în cratiță mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați tulpini tocate, ardei și usturoi; gatiti si amestecati 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați spanac; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 4 min. sau până când spanacul este ofilit, amestecând după 2 min. Lingură peste capace de ciuperci; se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Coaceți 18 până la 20 min. sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate19
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista