Ciuperci Portobello Umplute
Ciuperci portobello umplute ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 376 calorii, 46G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $5.24 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de busuioc, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Burger De Ciuperci Umplute Portobello, Pizza Cu Ciuperci Portobello Umplute, și Ciupercă Portobello umplută vegană peste Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați tulpinile din ciuperci. Curățați capacele de ciuperci ștergând cu un prosop de bucătărie curat și umed.
Topiți untul în tigaie medie la foc mediu.
Adăugați usturoiul; gatiti si amestecati 1 min. sau până la licitație.
Adăugați capace de ciuperci, cu părțile superioare în jos, în tigaie; acoperiți uniform cu roșii, busuioc și carne.
Adăugați apă în tigaie; acoperi. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti 8 min. sau până când ciupercile sunt fragede
Așezați 1 felie de brânză pe fiecare ciupercă acoperită; acoperi.
Lăsați să stea 1 min. sau până când brânza începe să se topească.