Ciuperci Portobello Umplute

Ciuperci Portobello Umplute
Ciuperci portobello umplute ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 376 calorii, 46G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $5.24 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de busuioc, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Burger De Ciuperci Umplute Portobello, Pizza Cu Ciuperci Portobello Umplute, și Ciupercă Portobello umplută vegană peste Quinoa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați tulpinile din ciuperci. Curățați capacele de ciuperci ștergând cu un prosop de bucătărie curat și umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2
Topiți untul în tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați usturoiul; gatiti si amestecati 1 min. sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați capace de ciuperci, cu părțile superioare în jos, în tigaie; acoperiți uniform cu roșii, busuioc și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați apă în tigaie; acoperi. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti 8 min. sau până când ciupercile sunt fragede
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Așezați 1 felie de brânză pe fiecare ciupercă acoperită; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Se ia de pe foc.
8
Lăsați să stea 1 min. sau până când brânza începe să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista