Ciuperci Portobello
Ciuperca Portobello ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 333 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați capace de ciuperci portobello, parmezan, amestec de condimente pentru friptură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ciupercă portobello prăjită cu ou fiert într - un sos cremos de ciuperci, Salată De Ciuperci Portobello, și Ciuperci Portobello Umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu până la mare.
Răzuiți branhiile de pe partea inferioară a capacelor de ciuperci portobello cu o lingură.
Periați ușor capacele cu o cârpă umedă pentru a le curăța.
Stropiți capacele cu ulei pentru a le împiedica să se lipească de tigaia pentru grătar și condimentați capacele cu condimente de friptură sau sare și piper negru.
Grătați ciupercile 3 sau 4 minute pe fiecare parte sub un cort de folie de staniu, până când sunt fragede.
Se ia de pe foc și se răcește 5 minute.
Feliați capacele la grătar în benzi de 1/2 inch. Întoarceți fâșiile în ou, apoi înveliți în amestec de pătrunjel, pesmet și brânză. Gatiti "cartofii prajiti" la foc mediu Mare in suficient ulei de masline extra-virgin pentru a acoperi o tigaie antiaderenta intr-un strat subtire, aproximativ 1/4 cana. "Cartofii prăjiți" se vor rumeni în 2 sau 3 minute pe fiecare parte.