Ciuperci Portobello

Ciuperci Portobello
Ciuperca Portobello ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 333 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați capace de ciuperci portobello, parmezan, amestec de condimente pentru friptură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ciupercă portobello prăjită cu ou fiert într - un sos cremos de ciuperci, Salată De Ciuperci Portobello, și Ciuperci Portobello Umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu până la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Răzuiți branhiile de pe partea inferioară a capacelor de ciuperci portobello cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Capace Mari De Ciuperci Portobello, Tulpinile și Branhiile îndepărtate4 Capace Mari De Ciuperci Portobello, Tulpinile și Branhiile îndepărtate
3
Periați ușor capacele cu o cârpă umedă pentru a le curăța.
4
Stropiți capacele cu ulei pentru a le împiedica să se lipească de tigaia pentru grătar și condimentați capacele cu condimente de friptură sau sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5
Grătați ciupercile 3 sau 4 minute pe fiecare parte sub un cort de folie de staniu, până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se ia de pe foc și se răcește 5 minute.
7
Feliați capacele la grătar în benzi de 1/2 inch. Întoarceți fâșiile în ou, apoi înveliți în amestec de pătrunjel, pesmet și brânză. Gatiti "cartofii prajiti" la foc mediu Mare in suficient ulei de masline extra-virgin pentru a acoperi o tigaie antiaderenta intr-un strat subtire, aproximativ 1/4 cana. "Cartofii prăjiți" se vor rumeni în 2 sau 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista