Ciuperci Manicotti

Ciuperci Manicotti
Ciuperca Manicotti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 520 calorii, 13g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, arpagic, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Manicotti de vită și ciuperci, Ulei de ciuperci și trufe Manicotti, și Manicotti de pui și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F. Gatiti si se scurge manicotti scoici ca regia pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-o cratiță de 3 litri topiți untul la foc mediu. Gatiti ciupercile, 2 linguri de ceapa si usturoiul in unt aproximativ 3 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt clare. Se amestecă sherry, suc de lămâie, piper de lămâie și sare. Gatiti la foc mediu-mare aproximativ 4 minute, amestecand ocazional, pana cand aproape tot lichidul s-a evaporat. Se amestecă frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe la foc mediu-mare aproximativ 1 minut, amestecând frecvent, până se îngroașă ușor.
4
Într-un castron mic, amestecați crema de brânză, brânza feta, 2 linguri de ceapă și sosul Worcestershire cu furculița până se omogenizează bine. Se amestecă șunca și arpagicul. Umpleți fiecare coajă cu aproximativ 3 linguri de amestec de brânză, folosind o lingură mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Se toarnă jumătate de sos pe vasul de copt din sticlă de 8 inci (2 litri). Aranjați cojile umplute în vas. Puneți sosul rămas peste cochilii. Acoperiți și coaceți aproximativ 20 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista