Ciuperci Manicotti
Ciuperca Manicotti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 520 calorii, 13g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, arpagic, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Manicotti de vită și ciuperci, Ulei de ciuperci și trufe Manicotti, și Manicotti de pui și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Gatiti si se scurge manicotti scoici ca regia pe ambalaj.
Într-o cratiță de 3 litri topiți untul la foc mediu. Gatiti ciupercile, 2 linguri de ceapa si usturoiul in unt aproximativ 3 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt clare. Se amestecă sherry, suc de lămâie, piper de lămâie și sare. Gatiti la foc mediu-mare aproximativ 4 minute, amestecand ocazional, pana cand aproape tot lichidul s-a evaporat. Se amestecă frisca.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe la foc mediu-mare aproximativ 1 minut, amestecând frecvent, până se îngroașă ușor.
Într-un castron mic, amestecați crema de brânză, brânza feta, 2 linguri de ceapă și sosul Worcestershire cu furculița până se omogenizează bine. Se amestecă șunca și arpagicul. Umpleți fiecare coajă cu aproximativ 3 linguri de amestec de brânză, folosind o lingură mică.
Se toarnă jumătate de sos pe vasul de copt din sticlă de 8 inci (2 litri). Aranjați cojile umplute în vas. Puneți sosul rămas peste cochilii. Acoperiți și coaceți aproximativ 20 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.