Ciuperci de tofu și homar în bulion de ghimbir

Ciuperci de tofu și homar în bulion de ghimbir
Tofu și ciuperci de homar în bulion de ghimbir este un fără gluten și vegan rețetă cu 3 porții. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 82 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin de orez, miso moale, ciuperci de homar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Soban și Tofu în bulion de ghimbir, Tofu Crocant Condimentat În Bulion De Ghimbir, și Calcan cu ciuperci, ghimbir și bulion de soia.

Instrucțiuni

1
Scoateți ciupercile pe o tăietură și turnați bulionul de ciuperci printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-o cană de măsurare cu 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la marca de 2 cani și readuceți bulionul în tigaie. Tăiați ciupercile și adăugați-le în tigaie, împreună cu toate ingredientele, cu excepția miso-ului. Se fierbe la foc mic timp de 15 minute. Se amestecă miso în 1/4 cană de apă până se formează o pastă netedă și se adaugă la tofu. Amestecați ușor și reveniți la foc timp de aproximativ 1 minut, apoi serviți peste tăiței soba sau cereale integrale, garnisite cu ceapă verde feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Soba NoodlesSoba Noodles
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
MisoMiso
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții3
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista