Ciuperci de tofu și homar în bulion de ghimbir
Tofu și ciuperci de homar în bulion de ghimbir este un fără gluten și vegan rețetă cu 3 porții. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 82 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin de orez, miso moale, ciuperci de homar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Soban și Tofu în bulion de ghimbir, Tofu Crocant Condimentat În Bulion De Ghimbir, și Calcan cu ciuperci, ghimbir și bulion de soia.
Instrucțiuni
Scoateți ciupercile pe o tăietură și turnați bulionul de ciuperci printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-o cană de măsurare cu 2 căni.
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la marca de 2 cani și readuceți bulionul în tigaie. Tăiați ciupercile și adăugați-le în tigaie, împreună cu toate ingredientele, cu excepția miso-ului. Se fierbe la foc mic timp de 15 minute. Se amestecă miso în 1/4 cană de apă până se formează o pastă netedă și se adaugă la tofu. Amestecați ușor și reveniți la foc timp de aproximativ 1 minut, apoi serviți peste tăiței soba sau cereale integrale, garnisite cu ceapă verde feliată.