Ciuperci de tigaie și castane de apă
Ciuperci Skillet și castane de apă este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 70 de calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, castane de apă, ulei de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Umplutură cu cârnați italieni de curcan, ciuperci și castane de apă, Castane De Apă Bacon, și Varză cu castane de apă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiurile într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi și ciuperci; gatiti, amestecand ocazional, 7-8 minute sau doar pana cand se inmoaie.
Adăugați castane de apă și ingredientele rămase și gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine.