Ciuperci De Bezea
Ciuperci bezea ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 62 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 32 și costă 12 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, albușuri de ou, cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este improvizabil. Încercați Ciuperci De Bezea, Ciuperci De Bezea, și Ciuperci De Bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente; bateți la viteză mare cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari și zahărul se dizolvă (2 până la 4 minute).Puneți amestecul într-o pungă de decorare prevăzută cu un vârf rotund mare. Țeava 32 (1 1/4-inch lățime) movile pentru a semăna cu capacele de ciuperci și coloanele de 32 (1 inch înălțime) pentru a semăna cu tulpinile pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți la 200 timp de 1 1/2 ore; opriți cuptorul.
Lăsați bezeaua să stea în cuptorul închis 2 ore.
Răspândiți un strat subțire de ciocolată topită pe partea plată a capacelor. Tăiați capătul rotunjit al tulpinilor pentru a le face plate; apăsați tulpinile împotriva ciocolatei pentru a le atașa la capace.
Presărați ușor bezea cu cacao.