Ciuperci Crepes Chasseur ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 356 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, ciuperci porcini, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Clătite Cu Ciuperci, Clătite Cu Ciuperci, și Ciuperci-Chard Cr Amporpes.
Instrucțiuni
1
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
2
Combinați făina și 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați 2 căni de apă și 2 linguri de ulei, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Lăsați să stea 20 de minute.
5
Încălziți o tigaie creponată de 8 inci sau o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se toarnă un aluat de 1/4 cană în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 40 de secunde. Ridicați cu atenție marginea crepului cu spatula pentru a testa coacerea. Întoarceți creponul când poate fi scuturat din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită; gatiti 30 de secunde pe cealalta parte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
8
Puneți crep pe un prosop; rece. Repetați procedura până când tot aluatul este folosit pentru a face 12 clătite. Stivați crepele între straturi unice de hârtie de ceară pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
9
Aduceți bulionul și 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță medie; se ia de pe foc, se amestecă porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Lăsați să stea 30 de minute. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un castron; amestec de bulion de rezervă și porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
11
Adăugați vin roșu și miere; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Roșu
Miere
12
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Se adauga ceapa; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
14
Adăugați porcini rezervați; saut 1 minut.
15
Adăugați buton și ciuperci shiitake; gatiti 4 minute sau pana cand ciupercile elibereaza umezeala, amestecand ocazional. Reduceți căldura la mediu, amestecați piper, nucșoară, 1/8 linguriță sare și usturoi. Gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Ciuperci
Usturoi
Nucșoară
Piper
Sare
16
Adăugați 3/4 cană amestec de bulion; reduceți căldura și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
17
Aduceți amestecul de bulion rămas la fierbere; gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 12 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
18
Combinați 2 linguri de apă și amidon de porumb, amestecând cu un tel. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în amestecul de bulion. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute sau pana cand sosul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Bulion
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
19
Lingură 1/3 cană amestec de ciuperci în centrul fiecărei crepe; pliați părțile laterale și capetele și așezați, cu cusătura în jos, pe o farfurie. Repetați procedura cu amestecul de ciuperci rămas și clătite, așezând 2 clătite pe fiecare din cele 6 farfurii. Completați fiecare porție cu aproximativ 1/4 cană de sos; se presară cu 2 lingurițe de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pătrunjel
Crepe
Sos
20
* Notă: făina de naut poate fi găsită în magazinele naturiste.