Ciuperci condimentate cu ierburi
Ciuperci condimentate cu ierburi este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 135 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Portabella cu ierburi, Ciuperci, Mazăre Și Ierburi Pentru Primăvară, și Spaghettini cu slănină, ciuperci și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măcinați fin coriandrul și ienibaharul într-o râșniță electrică de cafea/condimente sau cu un mortar și pistil.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ciupercile cu condimente, amestecând ocazional, doar până se înmoaie, 10 până la 12 minute. Se amestecă sucul de lămâie, 1 linguriță din fiecare plantă și sare și piper.
Se ia de pe foc și se răcește la cald sau la temperatura camerei. Se amestecă ierburile rămase.