Ciuperci condimentate cu ierburi

Ciuperci condimentate cu ierburi
Ciuperci condimentate cu ierburi este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 135 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Portabella cu ierburi, Ciuperci, Mazăre Și Ierburi Pentru Primăvară, și Spaghettini cu slănină, ciuperci și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măcinați fin coriandrul și ienibaharul într-o râșniță electrică de cafea/condimente sau cu un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
IenibaharIenibahar
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ciupercile cu condimente, amestecând ocazional, doar până se înmoaie, 10 până la 12 minute. Se amestecă sucul de lămâie, 1 linguriță din fiecare plantă și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CiuperciCiuperci
CondimenteCondimente
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se răcește la cald sau la temperatura camerei. Se amestecă ierburile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista