Ciuperci Burgundia
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, piper, cuburi de bouillon de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ciuperci Burgundia, Ciuperci Burgundia, și Carne De Vită Burgundă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Spălați bine ciupercile și aruncați-le într-un vas mare.
Adăugați vinul, apa clocotită, untul, sosul Worcestershire, semințele de mărar, ardeiul negru, cuburile de bouillon de vită și pui și usturoiul. Se amestecă pentru a combina.
Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți, acoperit, timp de 6 ore.
Scoateți capacul, apoi continuați să gătiți, neacoperit, timp de 3 ore.
Adăugați sare după gust la sfârșitul procesului de gătit. Ciupercile vor avea o culoare foarte închisă.
Serviți direct din oală sau lingurați ciupercile și lichidul de gătit într-un bol de servire. Aveți pâine crustă în apropiere pentru a savura deliciul.