Ciuperci Burgundia

Ciuperci Burgundia
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, piper, cuburi de bouillon de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ciuperci Burgundia, Ciuperci Burgundia, și Carne De Vită Burgundă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Spălați bine ciupercile și aruncați-le într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați vinul, apa clocotită, untul, sosul Worcestershire, semințele de mărar, ardeiul negru, cuburile de bouillon de vită și pui și usturoiul. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De PuiCub De Bouillon De Pui
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Semințe De MărarSemințe De Mărar
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți, acoperit, timp de 6 ore.
5
Scoateți capacul, apoi continuați să gătiți, neacoperit, timp de 3 ore.
6
Adăugați sare după gust la sfârșitul procesului de gătit. Ciupercile vor avea o culoare foarte închisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Serviți direct din oală sau lingurați ciupercile și lichidul de gătit într-un bol de servire. Aveți pâine crustă în apropiere pentru a savura deliciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Revista