Ciuperci Bolognese
Ciuperca Bolognese este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 68 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în jurul valorii de 1 oră și 30 de minute. Un amestec de bulion de vită, nucșoară măcinată, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Ciuperci Bolognese, Ciuperci Bolognese, și Spaghete Cu ciuperci Bolognese.
Instrucțiuni
Topiți 1 1/2 linguriță de unt cu ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ciupercile portobello, ceapa, morcovul si telina pana cand legumele se inmoaie si incep sa se rumeneasca, aproximativ 8 minute.
Transferați amestecul de ciuperci într-o cratiță mare.
Se toarnă vinul alb în tigaie și se aduce la fierbere, dizolvând orice bucăți de aromă rumenite din fundul tigaiei. Lăsați vinul să gătească timp de aproximativ 2 minute, până se reduce și se toarnă în cratiță. Se amestecă bulionul de vită și pasta de roșii în amestecul din cratiță, se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la minim. Se fierbe, parțial acoperit, până când bulionul de vită s-a redus și legumele sunt foarte fragede, aproximativ 35 de minute.
Topiți 1 linguriță de unt în tigaia originală și gătiți și amestecați ciupercile enoki până se rumenesc ușor, 3 până la 4 minute.
Scoateți enoki și tăiați. Amestecați ciupercile Enoki tocate în sos și fierbeți timp de aproximativ 10 minute; amestecați smântâna grea și lăsați să se încălzească (nu fierbeți). Condimentează cu nucșoară, sare și piper după gust.