Ciuperci albe și spanac
Ciupercile albe și spanacul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Un amestec de frunze de spanac, usturoi, ciuperci cu buton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este mare. Încercați Năut, Ciuperci Albe Și Spanac, Spanac, Morcovi Și Ciuperci Albe Cuscus, și Spanac Cu Roșii, Fasole Albă Și Rețetă De Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare sau o tigaie din fontă la foc mediu.
Adăugați uleiul de măsline și ciupercile. Se condimentează cu sare și piper, după gust, se adaugă cimbrul și usturoiul și se sotează. Gatiti pana cand ciupercile sunt fragede si o multime de lichid s-a evaporat din fundul tigaiei, 6 pana la 8 minute.
Adăugați Marsala și gătiți până când aroma alcoolului s-a înmuiat considerabil, 3 până la 5 minute.
Scoateți și aruncați crengutele de cimbru și usturoiul. Închideți focul și amestecați frunzele de spanac, astfel încât să se ofilească ușor. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați într-un castron de servire și serviți.