Ciuperci Albe, Sfeclă Roșie Și Fasole Edamame
Ciupercile albe, sfecla roșie și fasolea Edamame ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 249 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 1 și costă $1.74 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți sfeclă roșie, ciuperci, dressing: ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ciuperci Portobello cu fasole albă și Prosciutto, Tocană rapidă de vită cu ciuperci și fasole albă, și Ciuperci sălbatice trufate peste fasole albă bătută.