Ciucuri de Pecan în patiserie cu brânză cremă

Ciucuri de Pecan în patiserie cu brânză cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să încercați ciucuri de Pecan în produse de patiserie cu brânză cremă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare, margarină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cremă De Brânză-Patiserie Pecan, Ciucuri De Pecan, și Ciucuri De Pecan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti produse de patiserie, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, 1 lingură de zahăr și o picătură de sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați crema de brânză, untul și laptele într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați amestecul de făină; bateți la viteză mică doar până se omogenizează (amestecul va fi sfărâmicios). Apăsați amestecul de făină într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 3 până la 4 ori. Împărțiți aluatul în 24 de porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Așezați 1 porție de aluat în fiecare dintre cele 24 de căni de briose în miniatură acoperite cu spray de gătit. Apăsați aluatul în părțile inferioare și în sus ale cupelor, folosind degetele ușor înfăinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
8
Pentru a pregăti umplutura, împărțiți pecanele în mod egal între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
9
Combinați zahărul brun și ingredientele rămase; lingură aproximativ 2 lingurițe umplând peste nuci pecan în fiecare ceașcă de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Nuci PecanNuci Pecan
10
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când patiseria este ușor rumenită și umplutura este pufoasă. Se răcește în cupe timp de 10 minute pe un suport de sârmă. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare a fiecărui tassie; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista