Citrus Torte
Citrus Torte este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 250 calorii. Dacă aveți portocale mandarine, caș de lămâie, topping bătut din carton și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Citrus Sherbet Torte, Ciocolata Citrice Migdale Torte, și Ulei de măsline pâine de mac de citrice cu glazură de vanilie de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cașul de lămâie într-un castron mare; pliați în jumătate din toppingul biciuit până se amestecă. Împărțiți tortul orizontal în trei straturi.
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; se întinde cu 1/2 cană amestec de caș de lămâie. Repetați straturile; înlocuiți blatul tortului.
Se întinde deasupra cu amestecul de caș de lămâie rămas. Frost părți cu restul de topping biciuit.
Garnisiți cu portocale mandarine. La frigider până la servire.