Citrus Semifreddo
Citrus Semifreddo este un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 321 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, coajă de lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone), Cires Semifreddo, și Fagure Semifreddo.
Instrucțiuni
Pulverizați o tigaie metalică de 9 x 5 x 3 inci cu spray antiaderent. Tapetați tigaia cu folie de plastic, permițând excesului să atârne peste capete și laturi.
Combinați prăjiturile amaretti zdrobite și untul topit. Puneți în tigaia căptușită și apăsați în jos pentru a întări și a forma o crustă.
Bateți 1/2 cană de zahăr, gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, sucul de lămâie, limoncello și sarea într-un castron mare de metal pentru a se amesteca. Puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Bateți amestecul de ouă până când este gros și cremos, iar un termometru introdus în amestec înregistrează 160 de grade F, aproximativ 5 minute. Puneți vasul cu cremă într-un alt vas cu apă cu gheață pentru a se răci complet. Se amestecă coaja.
Folosind un mixer electric, bateți smântâna și restul de 1/4 cană de zahăr într-un alt castron mare până se formează vârfuri ferme. Folosind o spatulă mare de cauciuc, pliați ușor frisca în cremă. Puneți amestecul pe crusta pregătită. Îndoiți folia de plastic care depășește crema și congelați până la îngheț, cel puțin 8 ore sau până la 3 zile.
Desfaceți folia de plastic. Inversați semifreddo pe un platou și îndepărtați folia de plastic.
Tăiați semifreddo în felii de 1 inch și presărați cu fursecuri amaretti zdrobite și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Semifreddo în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.