Citrus Mahi Mahi Tacos

Citrus Mahi Mahi Tacos
Rețeta Citrus Mahi Mahi Tacos ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oregano, fileuri mahi mahi, portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos de pește Mahi Mahi cu Slaw Chipotle și sos de ananas prăjit, Nucă de cocos var Mahi Mahi Tacos cu tequila înmuiate pepene verde Salsa, și Tacos Mahi Mahi condimentat cu chimen cu nectarină-salsa de Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o bucată mare de folie de aluminiu pe o foaie de copt; aranjați fileurile de pește una lângă alta pe folie și presărați cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Combinați pasta achiote, sucul de lămâie, sucul de portocale, oregano, chimen, scallions, pudră de chile, oțet și zahăr brun într-un blender; puls până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto PasteAnnatto Paste
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul peste pește și se întoarce pentru a acoperi folosind clești. Împrăștiați crengile de cimbru și frunzele de dafin peste pește, apoi acoperiți cu felii de portocale. Acoperiți peștele cu o altă bucată de folie și sertizați marginile pentru a sigila bine. Marinați la frigider, 1 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Transferați peștele la cuptor și coaceți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți ierburile și feliile de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
7
Serviți peștele în tortilla cu toppinguri asortate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
8
Tăiați 2 ciorchini de ceapă de primăvară; înjumătățiți pe lungime, dacă este mare. Gatiti intr-o tigaie mare din fonta la foc mediu-mare pana se inmoaie si se innegreste, 5 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se taie în bucăți și se presară cu suc de lămâie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista