Citrice-scoici marinate și ardei roșu prăjit
Citrus-scoici marinate și ardei roșu prăjit este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 78 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, ulei de semințe de struguri, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Scoici Marinate Cu Citrice De Soia, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, aruncați scoicile cu sucurile de citrice, uleiurile de semințe de struguri și migdale și chile și condimentați ușor cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați până când scoicile sunt opace, 45 de minute până la 1 oră.
Între timp, prăjiți ardeiul gras direct peste o flacără de gaz sau sub broiler, întorcându-se, până când este carbonizat peste tot.
Transferați ardeiul într-un castron, acoperiți și lăsați la abur timp de 10 minute. Curățați ardeiul și tăiați-l în zaruri de 1/2 inch.
Adăugați ardeiul prăjit în scoici, condimentați cu sare și piper și amestecați.
Serviți scoicile în linguri mari, boluri mici sau scoici de scoici așezate pe un pat de gheață.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.