Citrice-Rozmarin Fasole Verde
Citrus-rozmarin fasole verde este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 60 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, ulei de măsline, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Citrice-Nuci Fasole Verde, Citrice fasole verde cu migdale, și Fasole verde cu vinetă de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați fasolea verde proaspătă uniform cu 1/4 linguriță de sare și puneți-o într-un coș cu aburi peste apă clocotită; acoperiți și aburiți 10 minute sau până când sunt crocante. Scufundați fasolea verde în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit și scurgeți.
Sotati ceapa verde si rozmarinul in ulei incins intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați fasole verde, nuci pecan, coaja de lămâie și restul de 1/4 linguriță de sare, amestecând până se încălzește bine.