Citrice Gheață Pops
Citrus Ice Pops necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 80 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de grapefruit, căpșuni, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Tequila Sunrise Ice Pops pentru a termina toate Ice Pops, Chocolate Dip Ice Pops de la Purely Pops / întrebări și răspunsuri cu autorul și Giveaway, și Nu pop – ul tău de gheață de zi cu zi-Mexican Mango & Chili Ice Pops sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți sucul de grapefruit, sucul de portocale, apa, sucul de lămâie și zahărul într-o cratiță la foc mediu și aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand, pana cand zaharul s-a dizolvat, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se răcește amestecul la congelator până se răcește foarte mult, aproximativ 10 minute.
Se amestecă iaurtul de vanilie cu căpșunile și se răcește.
Lingurați puțin din amestecul de suc rece în 6 forme de gheață, folosind aproximativ 1 1/2 lingură de amestec pentru fiecare matriță.
Așezați matrițele în congelator până când sucul îngheață, 30 de minute până la 1 oră. Puneți aproximativ 1 lingură de iaurt rece de căpșuni în fiecare gheață și acoperiți fiecare pop cu amestecul de suc de citrice rămas. Congelați până se întărește complet, 1 până la 1 1/2 ore.