Cireșe de miere-rozmarin și brânză albastră Crostini

Cireșe de miere-rozmarin și brânză albastră Crostini
Miere-rozmarin cireșe și brânză albastră Crostini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 20 și costă 46 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 75 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți șalotă, garnisiți: piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Struguri Prăjiți, Brânză Albastră Și Crostini Cu Miere, Crostini de struguri cu brânză albastră și miere, și Pâine plată de rozmarin cu brânză albastră, struguri și miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut shallot în ulei fierbinte într-o tigaie medie la foc mediu-mare 2 până la 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cireșe (și orice lichid în pachet) și următoarele 5 ingrediente. Gatiti, amestecand ocazional, 8-10 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Împărțiți rucola între feliile de pâine prăjită. Completați fiecare cu amestec de cireșe și 1 felie de brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
RucolaRucola
CireșeCireșe
PâinePâine
5
Garnisiți, dacă doriți.
6
* Brânza Manchego sau de capră poate fi înlocuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Brânză ManchegoBrânză Manchego

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista