Cireșe braconate în vin roșu cu cremă de Mascarpone
Cireșele braconate în vin roșu cu cremă de Mascarpone necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 745 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de miere, brânză mascarpone, cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Cireșe braconate în vin roșu cu cremă de Mascarpone, Cireșe Braconate În Vin Roșu, și Pere braconate cu vin roșu cu umplutură de Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie din oțel inoxidabil, combinați vinul, zahărul și coaja de portocală. Se aduce la foc mic la foc moderat.
Adăugați cireșele și readuceți la foc mic. Reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, până când cireșele sunt doar fragede, aproximativ 5 minute.
Se toarnă într-un vas de sticlă sau oțel inoxidabil, astfel încât cireșele să nu se gătească prea mult.
Într-un castron mic, combinați mascarpone cu mierea.
Scoateți fâșia de coajă de portocală din cireșe.
Serviți cireșele calde și siropul în boluri sau pahare cu tulpină, acoperite cu o păpușă mare de cremă mascarpone.
Serviți crema de mascarpone cu fructe proaspete tăiate sau fructe de pădure amestecate în loc de cireșe braconate.