Cireșe braconate în vin roșu cu cremă de Mascarpone

Cireșe braconate în vin roșu cu cremă de Mascarpone
Cireșele braconate în vin roșu cu cremă de Mascarpone necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 745 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de miere, brânză mascarpone, cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Cireșe braconate în vin roșu cu cremă de Mascarpone, Cireșe Braconate În Vin Roșu, și Pere braconate cu vin roșu cu umplutură de Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie din oțel inoxidabil, combinați vinul, zahărul și coaja de portocală. Se aduce la foc mic la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați cireșele și readuceți la foc mic. Reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, până când cireșele sunt doar fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
3
Se toarnă într-un vas de sticlă sau oțel inoxidabil, astfel încât cireșele să nu se gătească prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Într-un castron mic, combinați mascarpone cu mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Scoateți fâșia de coajă de portocală din cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
6
Serviți cireșele calde și siropul în boluri sau pahare cu tulpină, acoperite cu o păpușă mare de cremă mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Serviți crema de mascarpone cu fructe proaspete tăiate sau fructe de pădure amestecate în loc de cireșe braconate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe MixteBoabe Mixte
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
MascarponeMascarpone
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista